VK beweert dat China op het punt staat zijn digitale Yuan te gebruiken voor bewaking

vk-beweert-dat-china-op-het-punt-staat-zijn-digitale-yuan-te-gebruiken-voor-bewaking

14-12-21 06: 42: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen worden gelezen in 51 talen door het keuzemenu “Website vertalen” boven aan de banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Om de dagelijkse nieuwsbrief van Global Research (geselecteerde artikelen) te ontvangen, klik hier.

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Over de hele wereld gaat de opkomst van digitale valuta’s op volle kracht door – en in China is het niet anders. De Chinese Centrale Bank heeft al verschillende tests uitgevoerd met haar Digitale Yuan-project, dat naar verwachting spoedig de belangrijkste transactiemethode zal worden voor de Chinese staat en bedrijven. Niet in staat om de snelheid van de groei van de financiële digitalisering in China te overtreffen, probeert het Westen de ontwikkeling van het Aziatische land te belemmeren met ongefundeerde beschuldigingen, het verspreiden van nepnieuws en samenzweringstheorieën over Beijing.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: