Brieven aan de redacteur over “Hoe de media vrij manipuleren. Ongeremd. Een verslag uit Fürth” en “Aaah, Kimmich!

brieven-aan-de-redacteur-over-“hoe-de-media-vrij-manipuleren-ongeremd.-een-verslag-uit-furth”-en-“aaah,-kimmich!

15-12-21 02: 48: 00,

15. December 2021 op 15: 48 Een artikel door: Redactioneel

In twee artikelen heeft Albrecht Müller de aandacht gevestigd op actuele manipulaties door de media. Hier wordt melding gemaakt van twee krantenartikelen met een totaal verschillende inhoud over een bijeenkomst en demonstratie in Fürth. Wat is er zo speciaal aan hen: Ze komen van dezelfde auteur. Eén artikel is niet meer leesbaar. Een van onze lezers had echter beide teksten gekopieerd en naar ons gestuurd. Bedankt voor dat. Hier wordt verwezen naar de “cynische leedvermaak” van een commentator in de “Rheinpfalz am Sonntag”. Wij zijn ook dankbaar voor de andere interessante brieven. Hier is een selectie van de brieven aan de redacteur. Samengesteld door Christian Reimann.

Re: Hoe de media in alle openhartigheid manipuleren. Ongeremd. Een verslag uit Fürth

1. Brief aan de redactie

Hallo

Bijgaand beide teksten op een PDF-pagina ter vergelijking.

Hoogachtend
Stefan Scholz

2.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: