Onder leiding van Jeremy Corbyn verzet Brits links zich tegen vaccinatiemandaten als zijnde anti-arbeiders en repressief

onder-leiding-van-jeremy-corbyn-verzet-brits-links-zich-tegen-vaccinatiemandaten-als-zijnde-anti-arbeiders-en-repressief

15-12-21 05: 01: 00, Voormalig leider van de Britse Labourpartij en huidig onafhankelijk parlementslid Jeremy Corbyn pleit tegen vaccinmandaten voor werknemers in de gezondheidszorg en vaccinpaspoorten voor alle burgers, dec. 13, 2021

Het steno etiket “anti-vax” had ooit een duidelijke en beknopte betekenis: namelijk degenen die de heersende westerse wetenschappelijke orthodoxie verwerpen dat vaccins een veilig en effectief middel zijn om mensen te beschermen tegen besmettelijke ziekten door het immuunsysteem te trainen om een ziekteverwekker van tevoren te bestrijden. Naarmate vaccins meer en meer worden gebruikt tegen een steeds breder scala van ziekten – mazelen, bof, polio, waterpokken – is er een afwijkende politieke en wetenschappelijke beweging ontstaan die de wetenschappelijke uitgangspunten van vaccins verwerpt en probeert anderen ervan te overtuigen zichzelf of hun kinderen niet te vaccineren op grond van het feit dat zij ondoeltreffend zijn, gevaarlijk en/of ingegeven door winstbejag van het bedrijfsleven in plaats van door legitieme bezorgdheid over de volksgezondheid.

Maar precies zoals we hebben gezien met zoveel andere politieke labels – terrorist,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: