Rusland en Israël – een dubbele standaard in internationale veroordeling

rusland-en-israel-–-een-dubbele-standaard-in-internationale-veroordeling

15-12-21 01: 27: 00,

Alle Global Research artikelen kunnen worden gelezen in 51 talen door het activeren van de “Translate Website” drop down menu op de bovenste banner van onze homepage (Desktop versie).

Om Global Research’s Daily Newsletter (geselecteerde artikelen) te ontvangen, klik hier.

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

De afgelopen maand hebben de westerse mainstream media, in een onderbreking van hun gebruikelijke focus op COVID-19, een aanzienlijke hoeveelheid aandacht besteed aan niet-geverifieerde beweringen van niet bij naam genoemde Amerikaanse inlichtingenfunctionarissen dat de Russische Federatie een op handen zijnde militaire invasie van haar westelijke buurland Oekraïne plant – onder het bewind van de opeenvolgende VS-EU bevriende regeringen van Petro Poroshenko en Volodymyr Zelensky sinds 2014, toen de door de CIA georkestreerde Euromaidan-kleurenrevolutie de pro-Russische regering van Viktor Janoekovitsj ten val bracht, na diens besluit in november 2013 om een handelsakkoord met de EU op te schorten ten gunste van nauwere banden met Moskou.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: