De echte desinformatie agenten: Kijk hoe NBC News vier flagrante leugens vertelt in een clip van twee minuten

de-echte-desinformatie-agenten:-kijk-hoe-nbc-news-vier-flagrante-leugens-vertelt-in-een-clip-van-twee-minuten

16-12-21 03: 26: 00, MSNBC’s Joe Scarborough en Claire McCaskill vertellen de ene leugen na de andere tijdens een vermeend nieuwsbericht over de zaak Julian Assange, december. 10, 2021

De oorlog tegen “desinformatie” is nu een van de hoogste prioriteiten van het politieke en media-establishment. Het is de fundamentele rechtvaardiging geworden voor het opleggen van een regime van online censuur. Over de hele wereld worden nieuwe wetten uitgevaardigd om de staat de bevoegdheid te geven het discours te reguleren. Een handjevol miljardairs werkt samen met westerse veiligheidsinstanties – onder het mom van neutraal klinkende namen als The Atlantic Council – om de grenzen van het toelaatbare denken vast te stellen en te bepalen wat waar en onwaar is. Corporate media proberen hun geschonden imago te herstellen door zichzelf af te schilderen als het bolwerk tegen de opkomende vloed van desinformatie.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: