Hervorming van de Europese gasmarkt: de EU heeft niets geleerd van de energiecrisis

hervorming-van-de-europese-gasmarkt:-de-eu-heeft-niets-geleerd-van-de-energiecrisis

16-12-21 06: 00: 00,

De energieprijzen rijzen de pan uit, de Europese gasopslagplaatsen zijn nauwelijks gevuld, maar de EU-Commissie wil de situatie nog erger maken, zo blijkt uit de hervormingsplannen voor de Europese gasmarkt.

Dat de nieuwe Duitse regering hara-kiri pleegt als het gaat om het energiebeleid was te verwachten dankzij de deelname van de Groenen aan de regering. In plaats van lering te trekken uit de huidige energiecrisis en de torenhoge prijzen, zet de nieuwe regering zelfs in op een nog snellere uitbreiding van alternatieve energiebronnen, hoewel die de huidige problemen in beslissende mate hebben veroorzaakt.

Ik heb dit al vele malen eerder uitgelegd, maar ik herhaal het nog eens voor alle lezers die nieuw zijn bij de Anti-Spiegel, omdat deze informatie belangrijk is om te begrijpen hoe krankzinnig de huidige plannen van de EU-Commissie zijn. Regelmatige lezers die dit al vele malen hebben gelezen, kunnen het volgende gedeelte overslaan en rechtstreeks naar de plannen van de EU-Commissie gaan.

De redenen voor de energiecrisis in Europa

Ik heb vele malen bericht over de redenen voor de energiecrisis in Europa,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: