Ab, voor vrienden Appie – Ad Nuis – Café Weltschmerz

ab,-voor-vrienden-appie-–-ad-nuis-–-cafe-weltschmerz

17-12-21 02:57:00,

Meer weten over De macht van de onzichtbare bankier? Klik op de onderstaande link:
https://www.onzichtbaremacht.nl

Albertus Dominicus Marcellus Erasmus Osterhaus, de Duitse versie van Oosterhuis, een hele mond vol, we noemen hem Ab.

Ab is van 1948. Hij komt uit een gezin van zeven kinderen. Ab was nummer twee. Over zijn jeugd is weinig bekend. Hij maakte nooit zijn huiswerk en fokte konijnen. Het schijnt dat zijn moeder een zeer ernstige vorm van smetvrees had.

Van 1967 tot 1974 studeerde Ab diergeneeskunde aan de Universiteit van Utrecht. Ab heeft nog geneeskunde overwogen, maar hij hield meer van dieren, hij fokte immers konijnen. Wat hij met die konijnen deed weet niemand. Ab heeft eigenlijk een hekel aan mensen, volgens intimi komt dat door zijn vader, die hield niet van Ab.

Ab, voor vrienden Appie, houdt van de publiciteit, de schijnwerpers. Ab denkt dat hij er nog toe doet, hij is er, om in Wim Kieft-termen te spreken, echt in gaan geloven. In 2020 verscheen hij 33 keer bij OP1, een programma waar vooral bange bejaarden naar kijken….

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: