Artsen vechten terug

17-12-21 10: 58: 00,

Zuletzt aktualisiert am 17. December 2021.

Geleidelijk aan wint het verzet tegen het coronaregime ook onder de medische beroepsgroep aan kracht. Ongeveer 380 van hen schrijven aan de bondskanselier, de federale minister van Volksgezondheid, de ministers van Volksgezondheid van de deelstaten, de Duitse ethische raad, leden van de Bondsdag, de federale medische vereniging, de nationale vereniging van wettelijk erkende ziekteverzekeringsartsen en diverse media. Die Ärzte setzen sich zur Wehr.

Ärzte setzen sich zur Wehr

Schlangenbrunnen. Lothar Dietz 1958. Königinstrasse München. CCVBY3-0-wikimedia-org. Gewijzigd.

Geringe voordelen en nog onduidelijke risico’s van COVID-vaccinaties

Geachte leden van het Parlement,

Geachte kanselier,

Met grote bezorgdheid constateren wij dat onze samenleving wordt verdeeld in anti-COVID-gevaccineerden en niet-gevaccineerden en dat er steeds meer druk wordt uitgeoefend op de niet-gevaccineerden om zich te laten vaccineren.

Wij roepen de regering op een einde te maken aan deze tweedeling en alle directe en indirecte dwangmaatregelen gericht op het vaccineren van de tot dusver ongevaccineerden niet alleen stop te zetten maar actief te voorkomen.

Hierna wordt uitgelegd waarom dwang of druk van welke aard dan ook om gevaccineerd te worden, noch gerechtvaardigd, noch ethisch te verantwoorden is.

De effectiviteit van vaccinatie bij de bescherming tegen ernstige COVID-19 ziekte

De registratieproeven met vaccins tegen COVID-19 hebben een relatieve vaccineffectiviteit aangetoond van ongeveer 60 tot 95% bij het voorkomen van infectie.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: