Biljonair Grant Cardone: “Ongeprikten die bij Google worden ontslagen welkom bij mij” – Café Weltschmerz

biljonair-grant-cardone:-“ongeprikten-die-bij-google-worden-ontslagen-welkom-bij-mij”-–-cafe-weltschmerz

17-12-21 03:36:00,

Biljonair Grant Cardone heeft via zijn sociale media laten weten dat alle Google-medewerkers die ontslagen worden vanwege hun vaccinatiestatus, bij hem wél welkom zijn. Cardone is onder meer bekend van Undercover Billionaire en de bestseller-boekenserie 10X Rule. Ook is hij door het bekende zakentijdschrift Forbes tot nummer 1 marketeer ter wereld benoemd. Met Instagram en Twitter bij elkaar, bereikt hij meer dan 4 miljoen volgers.

In zijn oproep, die massaal werd gedeeld, omschrijft hij de posities waar men op kan solliciteren en vermeldt hij in capslock dat vaccinaties geen vereiste zijn. Veel bekende bedrijven en entrepreneurs hebben op zijn bericht gereageerd en noemen hem onder andere een “great example” en een “legend”.

“Attention Google Employees”, opent Cardone zijn bericht.

“I am hiring & I respect your health choices. If you are one of the many super talented people employed by Google who may not want to get vacc’d, reach out to me.”

“We have offices &/or opportunities around the world -established as an employee, partner or licensee- we are in Miami, Scottsdale, Orlando, Vancouver, Los Angeles, Atlanta, Dallas, Houston, Israel, India, Dubai, Australia, The Phillippines & this is a short list.”

“Hiring all positions: technology, administrative, managers, sales, writers, editors, c-level execs, event planners, security, legal, accounting, analyst, graphics, engineers, finance, nurses, teachers & facilitators.”

“NO VACCINE REQUIRED.”

Hij sluit vervolgens af met het e-mailadres waar men zijn of haar sollicitatie naartoe kan sturen: Careers@grantcaredone.com

Grant Cardone is hiring, no Vaccine required

Incase you’ve been fired by Google, apply at Cardone’s company

— Ibrahim (@I_Karofi) December 16, 2021

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: