Na Russisch vredesaanbod zegt VS “geen compromis” te zullen sluiten over waanzinnige NAVO-uitbreidingsplannen, door Andrew Anglin

na-russisch-vredesaanbod-zegt-vs-“geen-compromis”-te-zullen-sluiten-over-waanzinnige-navo-uitbreidingsplannen,-door-andrew-anglin

17-12-21 05: 00: 00,

De @WhiteHouse woordvoerster Jen Psaki zei dat de Verenigde Staten de voorstellen van Rusland voor “veiligheidsgaranties” van Washongton en de NAVO hadden gezien. Volgens haar zou er geen sprake zijn van onderhandelingen over Europese veiligheid zonder Europese bondgenoten en partners, zo meldt @Reuters. pic.twitter.com/5Purbwq1Jz

– Hromadske Int. (@Hromadske) December 17, 2021

Rusland wil oorlog.

Anders zouden ze er geen probleem mee hebben als de VS mid-range nukes aan hun grens zou plaatsen in een land dat ze met een kleurenrevolutie omver hebben geworpen.

RT:

De VS âzullen geen compromis sluitenâ over de uitbreiding van de NAVO, herhaalde het Witte Huis vrijdag, na voorstellen van Rusland waarin het uiteenzet hoe Moskou en het Westen volgens het land de aanhoudende spanningen in het oosten van Europa kunnen deescaleren.

âWe hebben de Russische voorstellen gezien. We bespreken ze met onze Europese bondgenoten en partners,â vertelde Witte Huis-perssecretaris Jen Psaki journalisten aan boord van Air Force One op vrijdag toen hen gevraagd werd naar de Russische documenten.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: