Poetin en Xi plannen hun SWIFT ontsnapping, door Pepe Escobar

poetin-en-xi-plannen-hun-swift-ontsnapping,-door-pepe-escobar

17-12-21 05: 05: 00,

Vladimir Poetin kwam meteen ter zake. Bij de opening van zijn videogesprek van een uur en veertien minuten met Xi Jinping op 15 december, beschreef hij de betrekkingen tussen Rusland en China als âeen voorbeeld van echte samenwerking tussen staten in de 21ste eeuw.â

Hun ontelbare niveaus van samenwerking zijn al jaren bekend âvan handel, olie en gas, financià “n, lucht- en ruimtevaart en de strijd tegen Covid-19, tot de geleidelijke onderlinge verbinding van het Belt and Road Initiative (BRI) en de Eurasia Economic Union (EAEU).

Maar nu was de weg vrij voor de aankondiging van een serieuze tegenzet in hun zorgvuldig gecoördineerde ballet tegen de meedogenloze combi Hybride Oorlog/Koude Oorlog 2.0, ingezet door het Empire.

Zoals Assistant to the President for Foreign Policy Yuri Ushakov bondig uitlegde, kwamen Poetin en Xi overeen om een âonafhankelijke financià “le structuur voor handelsoperaties te creà “ren die niet door andere landen kan worden beïnvloed.â

Diplomatieke bronnen,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: