Amerikaanse raketten aan de grens met Rusland: De gevaarlijke onwetendheid van Duitslands nieuwe minister van Buitenlandse Zaken

amerikaanse-raketten-aan-de-grens-met-rusland:-de-gevaarlijke-onwetendheid-van-duitslands-nieuwe-minister-van-buitenlandse-zaken

18-12-21 04: 36: 00,

Duitslands nieuwe minister van Buitenlandse Zaken, Annalena Baerbock is op 8 december in functie getreden zonder dat zij wist dat het stationeren van raketten door Amerika in Oekraïne aan de grens met Rusland, en op slechts 7 minuten vliegen van Moskou, voor Moskou nog onaanvaardbaarder zou zijn dan, in 1962, voor Washington zou zijn geweest, het stationeren van raketten door de Sovjet-Unie in Cuba, op een kwartier vliegen van Washington, tijdens de Cubaanse Raket Crisis. Zij is blijkbaar zo’n neo-conservatief (aanhanger van het Amerikaanse imperialisme) dat Baerbock dit cruciale en eenvoudige feit van de internationale betrekkingen gedurende haar hele voorafgaande 17 carrière in de politiek heeft genegeerd, voordat zij werd benoemd tot minister van Buitenlandse Zaken van Duitsland.

.

.

Ze wist niet eens waarom Duitslands leider, tijdens 2005-2021, Angela Merkel, samen met Frankrijks leider Francois Hollande, in de Minsk-akkoorden voor het beslechten van de Oekraïense oorlog het “Normandische Format” had vastgesteld voor onderhandelingen tussen Oekraïne (aan de grens van Rusland) en zijn 2014 afgescheiden Donbass-regio,

“Lees verder

%d bloggers liken dit: