CDC verwacht vanaf kerstmis 15.000 vaxdoden per week, maar Covid krijgt de schuld

cdc-verwacht-vanaf-kerstmis-15.000-vaxdoden-per-week,-maar-covid-krijgt-de-schuld

18-12-21 02:01:34,

—————————————————————————————————————————————–

‘Halverwege 2022 wereldwijd minstens 10 miljoen mensen gestorven door Covid injecties’

—————————————————————————————————————————————–

In Nederland bedraagt de oversterfte al meer dan 40%, en ook in de Verenigde Staten vallen de mensen bij bosjes om. De CDC waarschuwt dat er vanaf kerstmis wekelijks 15.600 doden zullen vallen, en dat deze massasterfte in 2022 zal doorgaan. Exact zoals we vorig jaar voorspelden wordt natuurlijk een Covid variant (zoals de zeer onschuldige Omicron) de schuld gegeven, en zouden vooral ongevaccineerden gevaar lopen. De keiharde realiteit is dat deze doden vaxslachtoffers zijn wier gezondheid stapsgewijs wordt verwoest door de Covid spike/nano genmanipulatie injecties, zoals tal van topwetenschappers uitvoerig hebben aangetoond en werd bevestigd door officiële instanties. De mainstream media blijven ondertussen het goedgelovige volk opstoken met de even absurde als haatzaaiende leugen dat de slachting de schuld van de ongevaccineerden is.

Hoogleraar (em) experimentele immunologie Pierre Capel legde deze week op zijn nieuwe Bitchute kanaal nog eens haarfijn uit hoe de ‘vaccinaties’ en vooral de boostershots het lichaam van mensen stapsgewijs kapot maken. Samengevat: het is uitvoerig aangetoond dat de lipide nanodeeltjes zich binnen enkele minuten door je hele lichaam verspreiden, en in zowel je hersenen, hart als alle cruciale organen het toxische spike eiwit gaan aanmaken – niet eventjes, maar maandenlang. Gevolg: zowel trombose als bloedingen, en een enorm breed scala aan destructieve en vaak fatale auto-immuunreacties, optredend vanaf vrijwel onmiddellijk tot enkele jaren na ‘vaccinatie’.

Deze vele ernstige bijwerkingen zijn niet geheel toevallig identiek aan de ‘symptomen’ van Covid, om de doodeenvoudige redenen dat de ‘vaccins’ zèlf de pandemie zijn. Massa’s kerngezonde mensen laten zich nu vrijwillig maar onwetend injecteren met de èchte ziekte, en zodra ze dan sterven zal worden beweerd dat ze een Covid-19 slachtoffer zijn.

Omicron treft vooral vaxxers

Terwijl Omicron een zwakke variant is die vanwege groepsimmuniteit juist een zegen is als iedereen ermee wordt besmet, beweren de media op hun kenmerkende valse wijze precies het omgekeerde, en waarschuwen voor een ‘vloedgolf’ Omicron patiënten. De Daily Mail berichtte dat er afgelopen donderdag in Groot Brittannië 78.610 Covid ‘gevallen’ zouden zijn geconstateerd, waarvan 10.000 Omicron. Onze lezers weten inmiddels dat dit allemaal fake test-gevallen zijn.

Op de Cornell Universiteit in Ithaca (New York) zouden afgelopen week 930 studenten en andere met Omicron zijn besmet.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: