“Chinese Agressie” is gewoon China’s reactie op VS Agressie

“chinese-agressie”-is-gewoon-china’s-reactie-op-vs-agressie

18-12-21 02: 46: 00,

Luister naar een lezing van dit artikel:

Het is een bijzonder domme dag voor anti-China propaganda. De regering Biden heeft handelsbeperkingen opgelegd aan 34 Chinese instellingen op grond van de ongefundeerde bewering dat zij “ hersenbesturingswapens” ontwikkelen, een bewering die de massamedia maar al te graag kritiekloos aan het publiek hebben doorgespeeld. Tussen dat en de belachelijke berichtgeving over Russische Havana Syndroom straalwapens is het alsof ze letterlijk proberen om iedereen aluminiumfolie hoeden te laten dragen.

Dan is er nog de Tucker Carlson gast die zojuist Carlson’s massale publiek vertelde dat het Amerikaanse leger vol moet zitten met “Type A mannen die op een troon van Chinese schedels willen zitten.” Het is zeer verontrustend hoeveel de massamedia de laatste tijd over oorlog met China praten alsof het een uitgemaakte zaak is,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: