De gruwelijke getuigenissen van Australische verpleegsters over vaccinverwondingen (Nederlands getranscribeerd)

de-gruwelijke-getuigenissen-van-australische-verpleegsters-over-vaccinverwondingen-(nederlands-getranscribeerd)

18-12-21 09:33:00, “Ik heb mensen zien lijden op een niveau dat ik nog nooit eerder heb gezien. In de afgelopen week heb ik mijn 13e sterfgeval of hartstilstand en daaropvolgende dood na het vaccin gezien” ∼ Paramedicus, Queensland Ambulance Service

Vorige week stuurde een regelmatige lezer van TCW Defending Freedom me een film die me, ondanks alles wat ik al wist over bijwerkingen, verwondingen en sterfgevallen door Covid-vaccins, tot op het bot schokte. In het filmpje geven meer dan een dozijn Australische verpleegsters en paramedici hun getuigenis van wat ze dagelijks meemaken en waar ze mee te maken hebben. Zij vrezen hardop en openlijk te spreken, zo sterk is de cultuur van zwijgen en ontkenning, een cultuur die het geweten en de medische ethiek tart. Hun stemmen en gezichten zijn vermomd omdat ze vrezen voor hun baan: “Onze registratiecommissie AHPRA heeft heel duidelijk gemaakt dat elke vorm van uiting tegen het verhaal kan leiden tot uitschrijving uit het register. En Queensland Ambulance heeft dat ook duidelijk gemaakt, schrijft Kathy Gyngell.

Hun behoefte aan anonimiteit is vanzelfsprekend, maar even duidelijk is hun vastberadenheid om de wereld te vertellen wat er werkelijk gebeurt en wat de medische autoriteiten onderdrukken. Ik weet niet wie de film heeft gemaakt, maar niets in de film doet mij vermoeden dat hij allesbehalve oprecht is.

De film opent met citaten uit getuigenissen van verschillende verpleegsters en verplegers – hun getuigenissen uit de eerste hand over de schade van vaccins. Elk van hen wordt aangeduid met een nummer en een functie, en in de film wordt dit bevestigd door  verklaringen van een commissaris.

“Wat ik in de frontlinie zie, is dat deze vaccins niet zo veilig zijn als ons werd voorgehouden. En in veel gevallen lijken ze meer kwaad dan goed te doen.” Paramedicus (meer dan 15 jaar) QLD Ambulance Service

“Vier mensen in rolstoelen kwamen terug naar de klinieken nadat ze Pfizer hadden gekregen en ze waren allemaal onder de 40. Dit waren allemaal mensen die niet in staat waren om te lopen. Ze hadden gevoelloosheid en ze konden benen en armen niet voelen.” Vaccin kliniek administratief medewerker, QLD Health

“Er was een jongere die zijn vaccinatie drie dagen eerder had gekregen, dus op woensdag, en hij was zaterdagavond voor het laatst goed gezien. Zondagochtend werd hij bewusteloos op de vloer gevonden in zijn eigen braaksel,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: