Dit is waarom miljoenen nog steeds geloven in de absurde COVID leugens

dit-is-waarom-miljoenen-nog-steeds-geloven-in-de-absurde-covid-leugens

18-12-21 04:00:00, In dit stadium kan niet worden ontkend dat het verhaal een duidelijke leugen is – maar degenen die onder de hypnotische betovering zijn, gehoorzamen nog steeds regels die volslagen absurd zijn. Dit is hoe totalitarisme de kans krijgt op te komen, maar hier is wat je kunt doen om te helpen de aanval te keren.

In de video hierboven bespreekt Dr. Robert Malone, uitvinder van de mRNA en DNA vaccin kernplatform technologie, een theorie waarvan professor Mattias Desmet, een Belgische psycholoog en statisticus, gelooft dat deze het absurde en irrationele gedrag verklaart dat we nu wereldwijd zien met betrekking tot de COVID pandemie en haar tegenmaatregelen, schrijft Dr. Joseph Mercola.

Hij noemt dit fenomeen “massavormingspsychose”, een soort van groepshypnose waarbij een groot deel van de bevolking letterlijk in een psychose wordt gebracht. Massavormingspsychose is de verklaring voor hoe de Duitsers de gruweldaden van de Nazi partij in de jaren 30 accepteerden, en het is de verklaring voor waarom zovelen over de hele wereld medische apartheid en de vernietiging van de ongevaccineerden nu steunen.

Het is zo irrationeel en onmenselijk, dat velen zich hebben afgevraagd hoe we hier zijn gekomen. Het blijkt dat de psychologie van het totalitarisme al tientallen jaren wordt bestudeerd, en dat het geheel in feite kan worden verklaard als een psychiatrisch verschijnsel dat ontstaat wanneer bepaalde voorwaarden in een samenleving bestaan.

De vier basisvoorwaarden voor “massavorming”

De vier centrale voorwaarden die moeten bestaan om een massavormingspsychose wortel te laten schieten zijn:

1. Gebrek aan sociale binding – Sociaal isolement was al lang voor de pandemie een wijdverbreid probleem. In één onderzoek zei 25% van de respondenten dat ze geen enkele goede vriend hadden. De COVID-lockdowns droegen ook bij tot het reeds bestaande isolement en verergerden dit. We kregen allemaal te horen dat elk contact met anderen, ook met leden van onze eigen familie, een doodvonnis kon betekenen.

2. Het leven als zinloos, doelloos en nutteloos beschouwen en/of geconfronteerd worden met aanhoudende omstandigheden die geen rationele zin hebben – Desmet haalt onderzoek aan waaruit blijkt dat de helft van alle volwassenen het gevoel heeft dat hun baan volkomen zinloos is en geen waarde heeft voor henzelf of voor anderen.

In een andere enquête uit 2012 zei 63% van de respondenten dat ze “slaapwandelend” door hun werkdagen gingen,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: