En weer gaat Nederland op slot

en-weer-gaat-nederland-op-slot

18-12-21 09:17:00,

Nederland gaat weer op zwart. Het Coronaregiem heeft de sloopkogel weer van stal gehaald. De zorg wordt niet versterkt, en om die reden moet de samenleving verder worden gesloopt. Wanneer wordt het de meerderheid van brave burgers duidelijk wat hier werkelijk gaande is?

pixabay.com jillwellington

Dit beleid dat zegt een virus te bestrijden is failliet. Zoveel is duidelijk. Bijna 2 jaar na ‘flatten the curve’, miljoenen die zich meervoudig lieten inenten met een experimentele mRNA-stof, tienduizenden in de EU als overleden gemelden personen na ‘vaccinatie’ (topje van de ijsberg) verder, gaat Nederland weer in een harde lock down. De wappies, dat zijn de zogenaamde complotdenkers, zagen dit al aankomen. Niet het eerste complotverhaal dat bewaarheid wordt.
Dit beleid gaat helemaal niet over uw en mijn gezondheid. Bewezen werkzame geneesmiddelen werden al direct van de markt gehaald en zijn nog steeds verboden, omdat Pfizer dat in haar wurgcontract bedong. Hoeveel ouderen zijn onnodig in de verzorgingstehuizen gestorven omdat hen deze medicatie is onthouden? Wie heeft dit op zijn geweten?

Het beeld lijkt steeds helderder te worden. De Great Reset is een sloopkogel door onze samenleving en economie. De samenleving moet uit elkaar gehouden worden om voorbereidende bijeenkomsten voor mogelijke opstanden onmogelijk te maken. De intermenselijke ontmoeting moest kapot door gehoorzaamheidskappen voor de gezichten opdat de communicatie tussen mensen wordt verstoord. Letterlijk moesten we 1,5 meter afstand houden, althans als er gedemonstreerd wordt voor herstel van onze grondrechten. Delen van het gezag, de handhavers van dit onheil,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: