Er was eens een tijd dat ik sliep

er-was-eens-een-tijd-dat-ik-sliep

18-12-21 12: 00: 00,

Over de ondergang van een vriend in de strijd tegen het totalitarisme gehoord. Ze ligt nu ergens in een ziekenhuis. Ik weet niet waar. Ik kan haar niet bereiken. Zo ook vanochtend, kort daarna, schrijft mijn zwager: Ja, die hoogleraar staatsrecht die het heeft over de ontbinding van de rechtsstaat (1), dat is interessant. Maar uiteindelijk, moet hij zeggen, blijft de indruk dat iemand naam aan het maken is. Zelf vindt hij alles half zo erg.

Slaap, kom en red me.

Mensen die hun baan verliezen: half zo erg.
Vaccinschade tot de dood: half zo erg.
Getraumatiseerde mensen, zelfmoorden, exploderende kankergevallen: half slecht.
Artsen en rechters overvallen door de staat: half slecht.
Een heel menselijk ras waarvan de lichamen worden geregeerd door een paar rijken: half slecht.

Een gek als minister van Volksgezondheid die beslist over leven en dood: half slecht.

Mensen buitengesloten, de eersten die in kampen worden gestopt, muren en hekken tussen deze en die, kinderen gegijzeld door de corporaties en dan alleen deze taal op alle kanalen, dit geschreeuw en geblaf: Hoe erg is een helft?

Slaap, kom en red me.

  1. De president van Zuid-Afrika is kritisch over “vaccinaties”.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: