Het beste van het Solari-rapport 2021: Nieuws, Trends & Verhalen met Dr. Joseph P. Farrell

het-beste-van-het-solari-rapport-2021:-nieuws,-trends-&-verhalen-met-dr-joseph-p.-farrell

18-12-21 08: 00: 00,

“Discipline is kiezen tussen wat je nu wilt en wat je het liefste wilt.” ~ Abraham Lincoln

Door Catherine Austin Fitts

Door aan het eind van het jaar het Beste van het Solari Rapport onder de aandacht te brengen, bouwen we toe naar onze 2021 Jaarlijkse Wrap Up, die we vanaf januari zullen publiceren 2022. Alvorens onze Jaarlijkse Wrap Up aan te bieden, willen we er zeker van zijn dat u de belangrijkste aanbiedingen van 2021 hebt verwerkt.

Aanstaande donderdag, december 23rd, zullen we de Nieuws Trends & Verhalen uit de 2021 Wrap Ups opnieuw publiceren. Dit zijn mijn driemaandelijkse besprekingen met Dr. Joseph P. Farrell van Giza Death Star. Elk kwartaal bekijken Joseph en ik wat er werkelijk aan de hand is en waar we naar toe gaan. Daarnaast bieden we onze “high-octane speculatie” over de meest belangrijke onbeantwoorde vragen.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: