Het “gezondheidspaspoort” – de weg naar een “digitale identiteit”?

17-12-21 11: 10: 00,

Gepubliceerd op 18. December 2021 van FE.

Het Covid-certificaat 19 is niet slechts voorlopig tot 24. Januari 2022 in gebruik. Het is niet alleen discriminerend, maar dient ook de belangen van een grote groep particuliere en openbare actoren. Deze proberen de invoering van een “digitale identiteit” door te drukken. Het gaat hier niet om de volksgezondheid, maar om de bevordering van een bepaalde economische en politieke agenda waarover de burgers zeer slecht zijn geïnformeerd.

De dwang van het Covid-certificaat 19, ook wel “gezondheidspaspoort” of “vaccinatiepaspoort” genoemd, wordt in veel Europese landen en in Zwitserland steeds strenger. Daarom is er dringend behoefte aan bezinning en duidelijke aandacht voor de uitdagingen die daaraan ten grondslag liggen. Dit is des te belangrijker,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: