Kan Washington Royalty een staatsgreep leiden?, door Greg Klein

kan-washington-royalty-een-staatsgreep-leiden?,-door-greg-klein

18-12-21 05: 20: 00,

The Real Anthony Fauci; Bill Gates, Big Pharma, and the Global War on Democracy and Public Health
Robert F. Kennedy Jr.
Skyhorse

Terwijl Ottawa op instructies wacht, moet de vraag die nu door het Amerikaanse establishment brandt zijn: Hoe marginaliseren we een Kennedy?

Afhankelijk van hoe lang ze overleven, ondergaan andere dissidenten een overgang van genegeerd worden, belachelijk gemaakt, belasterd, gecensureerd, gedemoniseerd, lastiggevallen, ontslagen en gecriminaliseerd. Of ergerâalthans dat zal in dit geval misschien niet gebeuren om het martelaarschap te vermijden dat zijn vader en oom werd aangedaan.

Er blijft echter de mogelijkheid dat maar liefst 17 Afrikaanse heersers en ministers van volksgezondheid van de regering zijn gedood in de 12 maanden tot februari 2021 omdat ze zich verzetten tegen Big Pharma vaccinatie-experimenten op hun volk.

Wat nog niet gebeurd is, niet in significante mate,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: