Kremlin smeekt NAVO nog steeds om geen NAVO te zijn. Moskou’s Veiligheidsvoorstellen

kremlin-smeekt-navo-nog-steeds-om-geen-navo-te-zijn.-moskou’s-veiligheidsvoorstellen

18-12-21 10: 17: 00, Kremlin smeekt NAVO nog steeds om geen NAVO te zijn. Moskou’s Veiligheidsvoorstellen

Het Rusland zelf dat het heeft opgericht, wordt gehandhaafd en heeft zich uitgebreid om het in te dammen en te confronteren.

Als de 18e eeuwse Russische fabeldichter Krylov weer tot leven zou kunnen komen, zou hij misschien de opdracht krijgen een verhaal te schrijven waarin de slimme vos de schapen ervan overtuigt dat de wolf in een van hen is getransfigureerd, niet langer voorzien van hoektanden en klauwen, en slechts verlangt te grazen van onkruid en struiken: met welke gevolgen dat niet moeilijk is voor te stellen.

De volgende passages komen uit de TASS van vanmorgen:

Rusland roept VS op om uitbreiding NAVO naar oosten te stoppen in ontwerp veiligheidsverdrag.

Het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken heeft vrijdag een ontwerp overeenkomst gepubliceerd over garanties voor de veiligheid tussen Rusland en de Verenigde Staten. Het document bevat acht artikelen en behandelt de belangrijkste aspecten van wederzijdse veiligheidsgaranties tussen Moskou en Washington.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: