Mag de staat met verplichte vaccinatie een paar levens opofferen om velen te redden?

mag-de-staat-met-verplichte-vaccinatie-een-paar-levens-opofferen-om-velen-te-redden?

18-12-21 10: 30: 00,

Zoals cijfers van het Paul Ehrlich Instituut duidelijk maken, moet de “Corona-vaccinatie” ook worden gezien in de context van neveneffecten en sterfgevallen van vaccinaties. Wat betekent verplichte vaccinatie als bekend is dat mensen sterven ten gevolge van vaccinatie? De staat veroorzaakt dan doelbewust de dood van een bepaald aantal mensen in een uitruil om een aanzienlijk groter aantal levens te redden, zegt bestuurslid van het Netwerk Kritische Rechters en Aanklagers Pieter Schleiter in een interview met NachDenkSeiten. Tot dusver is er nauwelijks discussie over dit belangrijke aspect van verplichte vaccinatie. Schleiter zegt dat het niet uitmaakt dat de staat niet weet wie er precies zal sterven door vaccinatie: “Het enige dat telt is dat het zal gebeuren.” Door Marcus Klöckner.

In een interview classificeert Pieter Schleiter de huidige discussie over verplichte vaccinatie vanuit juridisch oogpunt en bekritiseert hij in niet mis te verstane bewoordingen de recente beslissing van het Federale Constitutionele Hof over de federale noodrem: “Ik beschouw deze beslissing als ongewoon kortzichtig en zeer gevaarlijk voor onze rechtsstaat.”

” Lees verder

%d bloggers liken dit: