Operatie Omicron: De Globalisten bereiden zich voor op Massamoord in de komende weken

operatie-omicron:-de-globalisten-bereiden-zich-voor-op-massamoord-in-de-komende-weken

18-12-21 06:35:00,

Als u behoort tot degenen die niet zijn bezweken voor de psychologische oorlogsvoering die de wereld is aangedaan door de “oorlog tegen het COVID-19 virus” en nog steeds ongevaccineerd bent met een gezond hart en een gezonde geest, bereid u dan voor op de volgende fase van deze “oorlog” tegen het “virus”, want Operatie Omicron staat op het punt te worden ontketend, en er zullen massaal slachtoffers vallen, allemaal de schuld van u en mij, de ongevaccineerden, bericht Brian Shilhavy.

Het script is geschreven, en de boodschap is deze week door de gebruikelijke marionettenwoordvoerders aan het publiek overgebracht.

V.S. “President” Joe Biden:

Omicron is hier. Het begint zich veel sneller te verspreiden aan het begin van het jaar, en de enige echte bescherming is om je in te laten enten.

We kijken naar een winter van ernstige ziekte en dood, als je niet gevaccineerd bent. Voor henzelf, hun familie, en de ziekenhuizen die ze binnenkort zullen overspoelen. (Bron)

Van The Hill:

Anthony Fauci zei donderdag dat de omicron variant waarschijnlijk in “een paar weken” in de VS dominant zal zijn en waarschuwde voor de mogelijkheid dat ziekenhuizen deze winter overspoeld zullen worden.

Hij voegde er echter aan toe dat mensen die gevaccineerd zijn, en vooral degenen die hun booster prikken hebben gehad, “relatief goed beschermd zullen zijn, in ieder geval tegen ernstige ziekte,” zeggende dat hij het meest bezorgd is over de ongevaccineerden.

De omicron variant “zal zeer binnenkort een dominante rol gaan spelen, ik zou denken binnen een periode van een paar weken als we januari ingaan,” zei Fauci, de top infectieziekten expert van de regering, tijdens een evenement dat werd georganiseerd door de U.S. Chamber of Commerce Foundation.

De massa’s in het publiek die momenteel Pfizer en Moderna steunen door gehoorzame slaven te zijn en precies te doen wat hen gezegd wordt te doen, hebben nu blijkbaar de status van “profeet” toegekend aan mensen als Joe Biden en Tony Fauci, omdat zij zojuist hebben aangekondigd dat zij precies weten hoe dit “virus” zich in de komende paar weken in de toekomst zal gaan gedragen.

Degenen onder ons die niet gevaccineerd zijn en ons hart en verstand nog in tact hebben,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: