Reptielachtige genen geven soldaten infrarood zicht

18-12-21 05: 00: 00,

Gepubliceerd op 18. December 2021 door KD.

Onlangs hebben de Britse en de Duitse ministeries van Defensie gezamenlijk een merkwaardig document gepubliceerd, aldus het Russische nieuwsportaal Geopolitica.ru. Onder de titel “Human Augmentation – The Dawn of a New Paradigm” behandelt het de mogelijkheden van technologische verbetering van menselijke vermogens om de gevechtscapaciteiten van soldaten te optimaliseren en uit te breiden.

Zoals Geopolitica.ru verder uitlegt, heeft het Britse leger reeds documenten met dergelijke concepten gepubliceerd in 2017 en 2018. Het nieuwe document is opgesteld in het kader van het technologieprogramma “Global Strategic Trends” van het Britse ministerie van Defensie,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: