VS Gezondheidsautoriteit Fauci geeft toe dat Covid-19 vaccins mensen eigenlijk ‘slechter’ kunnen maken! 

vs-gezondheidsautoriteit-fauci-geeft-toe-dat-covid-19-vaccins-mensen-eigenlijk-‘slechter’-kunnen-maken! 

18-12-21 10:10:00,

Dr. Anthony Fauci nam plaats met “Meta” CEO Mark Zuckerberg en zei eindelijk hardop wat veel mensen al meer dan een jaar waarschuwen over de overhaaste mRNA-vaccins: ze kunnen de CoVid – 19 pandemie feitelijk erger maken, schrijft Dr. Robert Young.

Dr. Fauci gaf commentaar op een recente studie van de Universiteit van Oxford die aantoonde dat de zogenaamde coronavirusvaccins er in feite voor kunnen zorgen dat een ontvanger meer kans heeft om opnieuw geïnfecteerd te worden dan iemand met natuurlijke immuniteit van een eerdere infectie.

WTF?!? Fauci Admits *V* May Actually Make People ‘WORSE’: “It Would Not Be The First Time” “Dit zou niet de eerste keer zijn, als het gebeurde, dat een vaccin dat er in eerste instantie goed uitzag, in feite mensen slechter maakte. Er was de geschiedenis van het Respiratory Syncitial Virus vaccin bij kinderen, dat paradoxaal genoeg de kinderen slechter maakte,” aldus Fauci.

Pauzeer, lees en luister opnieuw naar Dr. Fauci. Denk nu eens aan alle aankondigingen van “volksgezondheidsdeskundigen” die beloofden dat de zogenaamde “vaccins” “100% veilig en effectief” waren, zelfs voor kinderen die bijna geen risico lopen.

De laatste opmerkingen van Dr. Fauci suggereren dat de NIAID chef niet verbaasd is over het jammerlijke falen van de zogenaamde “vaccins” om de verspreiding te stoppen. Men vraagt zich zelfs af of het allemaal deel uitmaakte van een plan of een pandemie!

Waarom zijn mensen “slechter” af op gezondheidsgebied na de Covid-19 zogenaamde vaccinatie?

Dit is een belangrijke wetenschappelijke openbaring: kijk, luister, lees, overdenk en leer en deel dit artikel wijd en zijd!

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven. COVID-19 VACCIN DOSSIER

VS staats-epidemioloog Fauci en mainstream media geven toe dat het vaccin mislukt is… terwijl ze nog meer boosters pushen voor de goedgelovigen 

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: