Wetenschapper: global warming laat geconserveerde zombievirussen vrijkomen van onder de ijskap!

wetenschapper:-global-warming-laat-geconserveerde-zombievirussen-vrijkomen-van-onder-de-ijskap!

18-12-21 11:59:00,

Groot alarm! Global warming zorgt ervoor dat geconserveerde zombie-virussen vrij kunnen komen! Dit keer komt het uit de mond van een Russische wetenwapper. Hebben Hollywood en de Game industrie niet voor niets al die zombie indoctrinatie geproduceerd. Ik dacht dat ze het Nipah virus hiervoor zouden gebruiken, maar was even de klimaathoax vergeten.

Als u onderstaande video bekijkt, neemt u het dan alstublieft serieus. Het is echt waar! Virussen zijn besmettelijk en kunnen van vleermuizen, vogels en muggen komen! Ze kunnen nu ook onder het smeltijs vandaan komen! Het is verschrikkelijk in wat voor gevaarlijke wereld we leven!

We zijn jaren lang geprogrammeerd met de besmettingsleugen, waarbij ook boerderijen geruimd zijn om het volk in de angstmodus te programmeren; heimelijk bedoeld om de boeren alvast kapot te maken voor het landjepik dat onder Rutte 3 geïntroduceerd is en een extra boost heeft gekregen met de stikstof hoax (kijk en lees daaronder verder). Ook zijn we aan virussen gewend geraakt via allerlei verzonnen epidemieën en zelfs computervirussen legden de halve pc wereld plat. Gelukkig is er redding.

Dus we hebben straks gevaccineerden wiens brein vol grafeenoxide zit (want dat goedje dringt door tot brein – zie bedrijf Inbrain) en die vanuit het 5G netwerk op breinniveau en op DNA niveau (real time) geprogrammeerd kunnen worden. Dacht u dat we er al waren met het coronavirus en de moronic variant? Nee hoor, we krijgen nog een zombie Apocalyps. En natuurlijk zal ook daarvoor een vaccin de redding bieden! Heimelijk is het echter de veroorzaker.

Welke signalen wijzen erop dat zo’n zombie Apocalyps er gaat komen? Welnu, bijvoorbeeld dat het Amerikaanse leger een plan heeft klaarliggen tegen zo’n zombie Apocalyps: conplan 8888. Ook het CDC (het Amerikaanse RIVM) had een plan hiervoor op haar website staan (zie de adresbalk hier), maar dat werd later verwijderd en afgedaan als een soort humoristische manier om mensen te overtuigen dat het goed is om te ‘preppen’.

Wilt u meer weten over hoe die brein controle werkt en hoe mensen dus niet alleen gek gemaakt kunnen worden, maar ook gedachten (real time) gelezen en overschreven kunnen worden na het ontvangen van vaccins? Lees dan even dit artikel en kijk onderstaand filmpje (en daarna meer).

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: