Zuid-Korea: Covid aantallen bereiken record piek ondanks 92% van de volwassenen volledig ‘gevaccineerd’

zuid-korea:-covid-aantallen-bereiken-record-piek-ondanks-92%-van-de-volwassenen-volledig-‘gevaccineerd’

18-12-21 03: 33: 00,

Zuid-Korea werd bejubeld in 2020 als de kampioen van de Covid-bestrijding. In het begin had het land veel minder gevallen en sterfgevallen dan de meeste Europese landen. Toen kwamen de experimentele “vaccins.” Donderdag kondigde Zuid-Korea, dat bijna volledig “gevaccineerd” is, aan dat het opnieuw strengere regels voor sociale afstand zou invoeren. Het besluit komt nadat het aantal nieuwe besmettingen en ernstige gevallen in een spiraal uit de hand is gelopen.

De regering zal de strengste coronaire beperkingen van het land opleggen sinds het begin van de pandemie. Op 2 januari 2021 zullen bijeenkomsten worden beperkt tot vier personen, mits zij volledig zijn gevaccineerd. Bovendien zullen restaurants, cafés en bars om 21.00 uur moeten sluiten, terwijl bioscopen en internetcafés open blijven tot 10 p.m.

De strengere beperkingen zullen weinig opties overlaten voor de niet-gevaccineerden. Zij zullen gedwongen worden alleen uit eten te gaan of gebruik te maken van afhaalmaaltijden.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: