Arts over vaccinsterfgevallen: “Er zijn aanwijzingen dat aan nabestaanden sommen zwijggeld worden geboden”

arts-over-vaccinsterfgevallen:-“er-zijn-aanwijzingen-dat-aan-nabestaanden-sommen-zwijggeld-worden-geboden”

19-12-21 06:10:00,

De arts René de Monchy verliet Nederland in de jaren ’70 en ging naar Nieuw-Zeeland. Na 48 jaar werd hij uit zijn functie gezet omdat hij weigerde zich te laten vaccineren. Hij mag geen patiënten meer zien en werd zelfs verbannen uit het ziekenhuis waar hij werkte, meldt Artsencollectief.nl.

De Monchy was vanaf het begin zeer kritisch over de experimentele mRNA-vaccins.

“Wat voor mij de deur dichtdeed was toen de vaccins ook aan kinderen werden gegeven, die absoluut geen gevaar lopen met een corona-infectie. Daarnaast werden de mRNA-vaccins ook gepromoot voor zwangere vrouwen, wat volledig indruist tegen elke medische en wetenschappelijke traditie van het zorgvuldig afwegen van de voor- en nadelen.”

De arts onthult dat artsen 216 euro per vaccin in rekening mogen brengen.

“Er is voor artsen een perverse prikkel om aan dit soort campagnes mee te werken.”

Aanvankelijk werden vrijstellingen toegestaan, maar deze werden al snel weer ingetrokken.

“Ik heb zelf patiënten gehad die een herseninfarct of Guillaume Barré hebben opgelopen na de eerste prik. Maar wat denk je? Geen uitzondering voor een tweede vaccinatie,” zegt De Monchy.

Hij merkt ook op dat het officiële aantal vaccindoden van 220 waarschijnlijk een onderschatting is.

“Er zijn aanwijzingen dat aan nabestaanden sommen zwijggeld worden geboden.”

In Nieuw-Zeeland zijn gezondheidswerkers verplicht gevaccineerd te worden. Op de dag dat de deadline verstreek, vroeg zijn chef of hij was ingeënt. Hij antwoordde “neen”, waarop zijn computeraccount en zijn betaalkaart onmiddellijk werden geblokkeerd. Hij kreeg een toegangsverbod tot het ziekenhuis. Hij mocht geen afscheid nemen. De dokter werkt nu “onder de radar.”

Volgens De Monchy is Nieuw-Zeeland veranderd in een nachtmerrie. Hij legt uit dat het land een “testing ground” is.

“Als internationale organisaties een systeem wereldwijd willen uitrollen, proberen ze het eerst uit in Nieuw-Zeeland. Het land is afgelegen en makkelijk te managen, want de bevolking is doorgaans meegaand. [Premier] Jacinda Ardern heeft bovendien goede contacten met de World Economic Forum (WEF), zij is hun geselecteerde Young Global Leader.”

“Wat ik denk is dat het systeem hier slechts wordt geperfectioneerd, voordat het op andere plekken wordt ingevoerd, onder meer in Nederland,” waarschuwt de arts. Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend,  » Lees verder

%d bloggers liken dit: