Britse klokkenluidster – SEH verpleegster deelt de waarheid over de “Pandemie”

britse-klokkenluidster-–-seh-verpleegster-deelt-de-waarheid-over-de-“pandemie”

19-12-21 01:36:00, Danny Tommo is een vrijheidsstrijder die reeds vele maanden heeft besteed aan het rapporteren en delen van de waarheid die de mainstream media heeft nagelaten te doen. Tommo heeft als slogan: “De ongemakkelijke waarheden recht uit het hart” en dat is precies wat hij vandaag heeft gedaan, schrijft Patricia Harrity.

Deze week heeft Danny een verpleegster uit Groot-Brittannië geïnterviewd die haar ervaring deelt van het werken in drie verschillende ziekenhuizen als een eerstelijns A & A verpleegster tijdens de “Pandemie”. Ik vermeld een paar hoofdpunten, maar de video is onderaan het artikel te vinden.

Vechten om patiënten

Eerst en vooral onthult de verpleegster, zoals vele anderen, dat de ziekenhuizen absoluut niet druk waren tijdens het hoogtepunt van de “pandemie” ze zegt dat

“Tijdens de eerste lockdown vochten we om patiënten, we zaten daar letterlijk te wachten, ik zal die patiënt zien, ik zal die patiënt hebben.”

Tommo vraagt haar “Je bent een verpleegkundige, je bent omringd door verpleegkundigen, je zegt dat je vecht voor mensen om naar te gaan kijken […] omdat er zoveel verpleegkundigen waren in vergelijking met patiënten Toen je het tv-scherm zag wat dachten jullie als verpleegkundigen”?

De verpleegster antwoordt: “Ik vroeg me af wat er in hemelsnaam aan de hand was, ik vroeg me af waar deze ziekenhuizen waren want het waren niet de drie waar ik werkte, het moet Londen zijn maar waarom zou het in Londen anders zijn dan ergens anders?”

Ze vervolgt met te zeggen dat een van de ziekenhuizen waar ze werkte volgens de statistieken een van de ergste moest zijn, “maar dat was het zeker niet”, zegt ze.

Enkele belangrijke punten:

• Volgens de verpleegster zijn de meeste patiënten “ziek met COVID” mensen met Grossly Overweight Obese (extreem overgewicht).

• “Nieuwsberichten zeiden dat ze COVID hadden opgelopen en daar bleef het bij, het is COPD, Chronisch Astma, Hartfalen, Nierziekte. Diabetes…”

• Het waren dus geen normale fitte en gezonde mensen die met Covid door de ziekenhuisdeuren kwamen.

• 2018 was veel erger dan wat de verpleegster zag in 2020/21. Ze zegt dat mensen met dezelfde ziekte in een afdeling werden gezet om anderen niet te infecteren, ze deden hetzelfde met Covid.

• Maskers werken niet,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: