Dark Journalist interviewt Catherine Austin Fitts: Een tijd om te kiezen

dark-journalist-interviewt-catherine-austin-fitts:-een-tijd-om-te-kiezen

19-12-21 10: 00: 00,

Catherine Austin Fitts sluit zich aan bij Dark Journalist, Daniel Liszt en zegt, of het nu gaat om drugshandel, de JFK moord of 9/11, al deze dingen zijn gedaan door of toegestaan door of bedekt door mensen.

“We hebben het gehad over ‘Wat’, we moeten het hebben over ‘Wie’. Wie doet dit? Waarom doen ze dit? Waarom loopt Jay Powell een kamer binnen en stemt om 500 miljoen mensen zonder werk te zetten? Waarom leidt Jay Powell een operatie die enorme bedragen in Wall Street pompt, die vervolgens mensen in heel Amerika oplichten, terwijl hun bedrijven worden stilgelegd door een nep gezondheidszorg fraude? “

” Lees verder

%d bloggers liken dit: