De Psychonspiratie van de Weten-elites &Amp; Bedrieglijke ‘Progressieven’ en het Mogelijke Complot-in-een-Plot in de Covid-19 Samenzwering, door Jung-Freud

de-psychonspiratie-van-de-weten-elites-&-bedrieglijke-‘progressieven’-en-het-mogelijke-complot-in-een-plot-in-de-covid-19-samenzwering,-door-jung-freud

19-12-21 03: 37: 00,

Het volgende heeft betrekking op de psychologische cultuur van een gemeenschap die de wereld op zijn kop durft te zetten voor haar stammenvergroting. Wat voor soort cultuur zou het soort mensen voortbrengen dat bereid is het welzijn van de hele wereld op te offeren in dienst van een agenda die zich onvermoeibaar beroept op rechtvaardigheid om vervolgens het grootste onrecht op te leggen aan de hele mensheid? Hoe is zo’n mentaliteit ontstaan? Hoe speelt het het spel? En als de Covid-19 ‘pandemie’ inderdaad deel uitmaakte van het spel, hoe is die dan ontstaan?

We moeten naar de bron van het probleem, die verborgen is. Het is dubbel verborgen omdat we de suprematie van de Joodse Macht over het Westen niet mogen noemen. We doen alsof het Westen bestaat uit “liberale democratieën” met eerlijk gekozen goy leiders die de wil van het volk vertegenwoordigen. In werkelijkheid is het Westen of Schwest Joods-Supremacistisch,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: