KABOOM 💥💥💥 De rechtspraak ontmaskerd – Jeroen Pols & Maria-Louise Genet

kaboom-de-rechtspraak-ontmaskerd-–-jeroen-pols-&-maria-louise-genet

18-12-21 11:29:00,

Iedere dinsdag nemen mr. Jeroen Pols en mw. mr. Maria-Louise Genet samen de relevante juridische ontwikkelingen van de week door bij Cafe Weltschmerz. Deze keer hebben ze zeer belangrijke informatie. Het rechtssysteem in Nederland faalt – het was al bekend (kindertoeslagenaffaire), maar nu kan het worden bewezen.

Maria Louise begint met een huishoudelijke mededeling. Er zullen 4 fysieke bijeenkomsten bij Sociëteit Weltschmerz worden georganiseerd op de volgende woensdagavonden: 22 december 2021 (Kennismakingsbijeenkomst Juridische Weerbaarheidstraining) en 12, 19 en 26 januari 2022 (diverse weerbaarheidstrainingen). Houd hiervoor de website en de nieuwsbrief van Café Weltschmerz in de gaten indien je je zou willen aanmelden voor een van deze bijeenkomsten. Aanmelden voor woensdagavond 22 december 2021 van 19.00 – 22.00 uur (omgeving Schiphol-Rijk) kan via deze aanmeldingslink: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-kennismakingsdag-juridische-weerbaarheidstraining-225363898487

 
In de eerste 10 delen van deze reeks bij Weltschmerz is het Dossier (On)Gezondheidsraad besproken, waaronder de sommatiebrief, de dagvaarding in de bodemprocedure, de dagvaarding in de kort geding procedure, de zitting op 8 november 2021, de rol van het CBG, Kamerdebatten, wetgeving en andere bijbehorende zaken. Op 29 november jl. is uitspraak gedaan in deze zaak.

In deel 11 is uitgebreid ingegaan op het nieuwe wetsvoorstel rondom de mogelijke invoering van 2G en de uitbreiding van de coronatoegangsbewijzen naar niet-essentiële winkels en dienstverlening (CTB’s / QR-code / QR-app).

In deel 12 werd er ingegaan op het demonstratierecht. Daarbij werd ingegaan op het rapport van de Venice Commission en de folder van burgemeester Halsema (2018). Naar aanleiding van deze aflevering is er een Maatschappij Uitzending opgenomen (thema: Juridisch) waarin diverse vragen zijn beantwoord van de 60 mensen die vragen hadden ingestuurd (circa 150 vragen in totaal). Deze vragen zijn geordend per thema en daarna door een panel van 5 juristen behandeld. Deze uitzending was oorspronkelijk gepland voor donderdag 9 december 2021, maar door technische problemen wordt deze uitgezonden op woensdag 15 december 2021 om 20.00 uur (te bekijken op de website van Viruswaarheid (www.videowaarheid.nl).

Op 29 november jl. is uitspraak gedaan in de zaak tegen (de volgende 3 partijen) de Staat, de individuele leden van de Gezondheidsraad en het CBG. In deel 13 is het vonnis ontleed en punt voor punt besproken.

Vandaag (in deel 14) wordt ingegaan op het getuigenverhoor dat vorige week heeft plaatsgevonden bij de Rechtbank Zeeland-West Brabant waarbij de directeur Taskforce (per ongeluk?) onder ede heeft toegegeven dat hij een presentatie heeft gegeven over de ontmanteling van Fort Oranje in een bijeenkomst waar niet alleen allerlei overheidsinstanties betrokken waren,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: