Kindervaccinatie: “het meest radicale medische experiment in de menselijke geschiedenis”

kindervaccinatie:-“het-meest-radicale-medische-experiment-in-de-menselijke-geschiedenis”

19-12-21 06: 23: 00,

De uitvinder van de mRNA-technologie, de Amerikaanse viroloog, immunoloog en moleculair bioloog Dr. Robert Malone, die zich reeds herhaaldelijk uiterst kritisch heeft uitgelaten over de COVID-vaccinatie, waarschuwt nu in het bijzonder voor onherstelbare schade die wordt veroorzaakt door geninjectie bij kinderen. Dat uitgerekend hij, als “misschien wel de meest gekwalificeerde persoon op de planeet Aarde” (Tucker Carlson, Fox News) besluit te informeren over de effecten van mRNA-injectie is bijzonder alarmerend. In een speciale video doet hij een krachtige oproep aan ouders om “verzet te bieden en te vechten om je kinderen te beschermen”. (hl)

Dr Robert Malone:

“Voordat u uw kind laat vaccineren – een beslissing die niet meer kan worden teruggedraaid – wil ik de wetenschappelijke feiten over dit genetische vaccin, dat is gebaseerd op de door mij ontwikkelde mRNA-vaccintechnologie, met u delen. Er zijn drie belangrijke punten die ouders moeten begrijpen voordat zij deze onomkeerbare beslissing nemen:

De eerste is dat een viraal gen wordt geïnjecteerd in de cellen van hun kinderen. Dit gen dwingt het lichaam van je kind om giftige spike-eiwitten te maken. Deze eiwitten veroorzaken vaak blijvende schade aan de vitale organen van kinderen: deze organen omvatten hun hersenen en zenuwstelsel, hun hart en bloedvaten met inbegrip van bloedstolling,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: