Niet alle landen laten hun burgers in de steek: El Salvador’s anti-covid hulppakket, met Ivermectine

niet-alle-landen-laten-hun-burgers-in-de-steek:-el-salvador’s-anti-covid-hulppakket,-met-ivermectine

19-12-21 04:33:00,

Een van de mysteries van de vermeende Coronapandemie is dat de westerse landen niet de minste belangstelling hebben voor de gezondheid van de vermeende zieken die zij in hun huizen in quarantaine plaatsen. Mensen moeten zichzelf redden – of ze moeten naar het ziekenhuis om de cijfers op te drijven, schrijft Report24.news.

Elders zijn er hulppakketten – bijvoorbeeld in El Salvador, waar de mensen – terecht – rekenen op paracetamol, aspirine, loratadine, ivermectine, azithromycine, vitaminen en mineralen.

De desinformatiecampagne van de mainstream media heeft in het westen zeer goed gewerkt. In plaats van na te denken over de vraag waarom er geen behandelingsaanbeveling of medicatie bestaat om een Corona-infectie veilig te overleven en mensen eenvoudigweg in quarantaine worden gestuurd zonder enige hulp of ondersteuning, geloofden de mensen de leugens over het vermeende “paardenontwormingsmiddel” Ivermectine.

Frontnieuws berichtte reeds in september over verschillende landen die op Ivermectine vertrouwen – waaronder El Salvador: El Salvador, Guatemala en Bolivia bieden hun burgers COVID-19 medicijnkits aan – met onder meer Ivermectine. Elke burger krijgt van de overheid gratis een “anti-COVID-19 kit” met de volgende producten.

De medicijnkit bevat:

• Paracetamol en aspirine (ontstekingsremmend).

• Acetylsalicylzuur (ontstekingsremmend)

• Loratadine (antihistamine)

• Ivermectine (tegen aantasting door parasieten)

• Azitromycine (antibioticum)

• Vitamine C (500mg)

• Vitamine D (2000 IE)

• Zink (50mg)

• Elektrolyten (mineralen)

Vraag uw regering waarom u, na twee jaar van wat verondersteld wordt in de gruwelijkste pandemie in de geschiedenis van de mensheid te verkeren, nog steeds volledig in de steek wordt wordt gelaten en zij liever een leugencampagne op touw zet tegen de bewezen werkzaamheid van Ivermectine.

Lees hier de waarheid over Ivermectine en vertel het aan uw familie en vrienden: de mainstream media liegen tegen u. Niet alleen soms, maar altijd. U wordt 24/7 voorgelogen, u wordt voorgelogen over Ivermectine.

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven. COVID-19 VACCIN DOSSIER

Japan ziet enorme daling van gevallen na overschakeling op Ivermectine

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: