Pfizer en Moderna Ontdooid: Opgewarmde flesjes worden ‘levende’ zelfbewegende organismen

pfizer-en-moderna-ontdooid:-opgewarmde-flesjes-worden-‘levende’-zelfbewegende-organismen

19-12-21 02: 42: 00,

Dr Jane Ruby voegt zich bij Stew Peters om de bevindingen van een groep artsen in Zuid-Korea te bespreken, die zichzelf de Koreaanse Veritas Doctors for COVID noemen-19.

Nadat zij flesjes met gedeeltelijk gebruikte vaccins van Pfizer en Moderna hadden bemachtigd, beweerden zij “bewegende organismen” te hebben waargenomen via stereomicroscopie bij 400X vergroting en zij verwarmden de flesjes tot menselijke lichaamstemperaturen (97ºF-99ºF).

Deze Koreaanse groep heeft de monsters naar verluidt naar een OBGYN-laboratorium gestuurd dat wordt gerund door Dr. Young Mi Lee, die naar verluidt naar voren zal treden en die hopelijk binnenkort in de Stew Peters-show te zien zal zijn.

Ik heb iemand gevonden die aan deze beschrijving voldoet en was verrast te ontdekken dat zij een in Manhattan gevestigde klinisch assistent-professor is aan NYU’s Grossman School of Medicine. Is dit dezelfde persoon? Dr. Ruby zegt dat ze net gecontacteerd is door één van de Koreaanse dokters en ze zegt,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: