Rapport linkt sterfgevallen aan “specifieke batches” van het Covid-19 vaccin, door Mike Whitney

rapport-linkt-sterfgevallen-aan-“specifieke-batches”-van-het-covid-19-vaccin,-door-mike-whitney

19-12-21 05: 20: 00,

“Dr. Fauci is waarschijnlijk verantwoordelijk voor een groot deel van de totale 802,000 VS Covid sterfgevallen…. Het was Dr. Fauci die de onderdrukking organiseerde van gemakkelijk te verkrijgen en goedkope vroegtijdige behandelingen… Fauci die het protocol promootte om zieke patienten naar huis te sturen van de ER zonder enige behandeling… Fauci die verantwoordelijk is voor de noodtoestemming voor het gebruik van de mRNA âvaccinsâ die mogelijk honderdduizenden meer Amerikanen hebben gedood… En .. Fauci die alle kinderen in Amerika wil vaxxen, ondanks bewijs dat de mRNA injecties het aangeboren natuurlijke immuunsysteem van kinderen permanent uitschakelen en blijvende schade aan hart, bloedvaten, hersenen, en voortplanting kunnen veroorzaken…” James Howard Kunstler, “Where Do You Stand?”

Vraag- Kunnen de sterfgevallen die gemeld worden bij VAERS gelinkt worden aan specifieke batches van het Covid-19 vaccin?

Antwoord- Ja, dat kunnen ze.

Vraag- Bent u daar zeker van? Wat je suggereert is dat bepaalde partijen van het vaccin giftig zijn.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: