Vrouw van dominee zegt dat sinds de uitrol van Covid injecties er begrafenis na begrafenis is geweest, het is tragisch

vrouw-van-dominee-zegt-dat-sinds-de-uitrol-van-covid-injecties-er-begrafenis-na-begrafenis-is-geweest,-het-is-tragisch

19-12-21 11:38:00, Bij het vrijheidsprotest op 4 december in York sprak Sarah, wier man dominee is in de Church of England, zich uit over de strijd tussen goed en kwaad waar we voor staan, schrijft Dailyexpose.uk.

“We zitten in een enorme strijd. En deze gaat niet over het Noorden of het Zuiden, of over of je politiek links of rechts bent. Dit is geen strijd over land. Dit is eigenlijk een strijd om de geest. Dit is de grootste strijd die je ooit zult voeren… Wat de mensen nu zien is de strijd tussen goed en kwaad,” zei ze.

Toen haar werd gevraagd naar haar gedachten over vaccinatiemandaten om anderen te beschermen, antwoordde ze dat het een omkering is – duisternis wordt opgevat als licht, bitter als zoet. Het is een militaire PSYOP. Normaal gesproken zou je denken dat een vaccin je immuniteit zou geven. Boris Johnson heeft gezegd dat het niet voorkomt dat je het krijgt, het vaccin geeft geen immuniteit. Het is geen vaccin. “De meeste mensen die ik ken met Covid zijn dubbel en driedubbel gevaccineerd. Dus, wat ze proberen te doen is om je een deugdsignalering te laten doen. Draag je masker zodat je kunt zeggen ‘Ik ben een goed mens, ik ben een goed christen. Ik bescherm mensen’. Nee, dat doe je niet. Je laat zien dat je je mond hebt laten snoeren.

Ze legde uit dat haar man dominee is in de Church of England en dat hij tijdens de “pandemie” maar heel weinig begrafenissen heeft geleid. “Sinds de invoering van het vaccin is er begrafenis na begrafenis,” zei Sarah.

Hatstruth: Deze demonstrant vat het perfect samen

U kunt hier fragmenten bekijken van verschillende interviews door English English van het Yorkse protest, waaronder een deel van Sarah’s bovenstaande.

“Dominee Charlie Boyle, zijn vrouw en vier kinderen kunnen uit de pastorie worden gegooid waar ze al acht jaar wonen, nadat kerkfunctionarissen hem beschuldigden van het overtreden van Covid-richtlijnen,” meldde de Daily Mail in juli 2021. De misdaden van de dominee? Hij troostte een rouwende met een omhelzing, zong een hymne terwijl hij geen gezichtsmasker droeg en legde bijbels op kerkbanken. Die dominee is Sarah’s man.

Anna Brees sprak met Sarah een paar weken nadat hun verhaal werd gepubliceerd in de Daily Mail.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: