BABYMOORD REGIME: C-19 vaccinschade overzicht onthult dat 82% van de gevaccineerde zwangere vrouwen in het eerste of tweede trimester een spontane abortus ondergaat

babymoord-regime:-c-19-vaccinschade-overzicht-onthult-dat-82%-van-de-gevaccineerde-zwangere-vrouwen-in-het-eerste-of-tweede-trimester-een-spontane-abortus-ondergaat

20-12-21 10:01:00, Foto via Wochenblick, Collage; Elemente: Unsplash Welkom bij de Orwelliaanse doodscultus die abortussen en onvruchtbaarheid als gevolg van vaccinaties openlijk propageert.

De leidinggevenden van de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) pushen in social media-stijl propaganda voor COVID-19 vaccinaties met dezelfde dodelijke slogan, “veilig en effectief,” waarvan we allemaal hebben gezien, zoals bewezen door de wetenschap en de praktijk, dat het één grote verzonnen leugen is. Zie Frontnieuws Gezondheidsautoriteit medische onderzoekers verdoezelen data over 82% miskramen bij mRNA gevaccineerde vrouwen.

De meeste zwangere vrouwen in hun eerste of tweede trimester die de killer-eiwitinjecties krijgen, ondergaan spontane abortussen, dus hoe kan het dan “veilig” of “effectief” zijn, tenzij effectief betekent effectief bij het doden van baby’s, in en buiten de baarmoeder.

Bekijk de (korte) video’s zelf en maak je klaar voor griezelige, script-geladen farmaceutische dood-cult propaganda. “Als je denkt binnenkort zwanger te worden, ga dan NU het Covid-19 vaccin halen,” fluistert ze met een griezelige stem.

Vaccin push duidelijk een ontvolking push

Het New England Journal of Medicine publiceerde een studie die aantoont dat zwangere vrouwen die de Covid-19 injecties kregen in hun eerste en tweede trimester een spontane abortus kregen kort nadat de spike-eiwitten in hun bloedvatenstelsel waren geïnjecteerd. Dit door vaccinatie veroorzaakte abortuscijfer ligt niet op 4 procent, of 10 procent of 50 procent – het ligt op maar liefst 82 procent.

Willen de vrouwen van deze wereld Russische roulette spelen met het leven van hun baby met vier of vijf kogels in een revolver met zes kamers? Ja, met dat moordpercentage maakt het niet uit of je het een abortus noemt, een “doodgeborene”, of een “plotselinge dood” (denk aan SIDS, sudden infant death syndrome), want ze zullen het zeker niet noemen wat het is… abortus door vaccinatie (zoals gepubliceerd in Pub-Med).

CDC betaalt blijkbaar verpleegkundigen en artsen om het pharmascript voor te lezen, woord voor woord, en bombardeert de sociale media met korte video’s. Het lijkt weer op Hitler, met kleine videoclips zoals “trailers” van propagandafilms. Bill Gates zei het het beste toen hij verklaarde dat hij de wereld kon redden door de bevolking met een paar miljard te verminderen als we “echt goed werk zouden leveren met vaccins en gezondheidszorg” – en met gezondheidszorg,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: