Boeing laat officieel Biden’s Vaccin Mandaat vallen

boeing-laat-officieel-biden’s-vaccin-mandaat-vallen

20-12-21 03: 05: 00, Boeing laat Biden’s Vaccin Mandate officieel vallen Het mandaat, dat op 4 januari van kracht zou worden, 2022, was van toepassing op bijna een kwart van het voltallige Amerikaanse personeelsbestand, aangezien het mandaat gericht was op alle bedrijven die zaken doen met de federale overheid, zoals Microsoft, Google, Lockheed Martin, en General Motors.

De Amerikaanse multinationale vliegtuigbouwer en overheidscontractant Boeing heeft in een verklaring verklaard dat het het controversiële en verdeeldheid zaaiende COVID-19-vaccinmandaat van Joe Biden niet zal uitvoeren nadat een reeks federale uitspraken het Witte Huis verwoestende verliezen heeft toegebracht.

In een verklaring die voor het eerst werd verkregen door KIRO uit Seattle, kondigde Boeing hun intentie aan om het mandaat op te schorten.

“We blijven onze werknemers aanmoedigen om zich te laten vaccineren en een booster prik te krijgen als ze dat nog niet hebben gedaan,” zei een woordvoerder van Boeing.

Disclaimer: De inhoud van dit artikel is uitsluitend de verantwoordelijkheid van de auteur(s).

” Lees verder

%d bloggers liken dit: