Breitscheidplatz aanval: “De ‘manipulatie’ stond aan het begin van het verhaal, en het loopt er helemaal doorheen tot het bittere einde”

breitscheidplatz-aanval:-“de-‘manipulatie’-stond-aan-het-begin-van-het-verhaal,-en-het-loopt-er-helemaal-doorheen-tot-het-bittere-einde”

20-12-21 08: 45: 00,

Journalist en auteur Thomas Moser doet al jaren intensief onderzoek naar de aanslag op de Berlijnse kerstmarkt op de Breitscheidplatz.
Op 19. In december reed de islamitische terrorist Anis Amri naar verluidt met een vrachtwagen op de markt in. 12 Mensen stierven bij de aanval, ten minste 67 raakten gewond, sommige ernstig. In zijn explosieve boek Het Amri Complex. Ein Terroranschlag, 12 Tote und die Verstrickung des Staates , heeft Moser minutieus uiteengezet hoe groot de verschillen zijn tussen het officiële verhaal van de staat over de aanslag en de tegenstrijdigheden die hij aan het licht heeft gebracht. In het interview met NachDenkSeiten belicht Moser de aanslag in het licht van zijn onderzoek en zegt hij onomwonden: “De aanslag is niet opgelost.” Het interview werd afgenomen door Marcus Klöckner.

Het is vijf jaar geleden dat de aanslag op de Breitscheidplatz plaatsvond. U hebt de aanval meer gedetailleerd behandeld in een boek . Wat zijn vandaag,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: