“Certificaatcontrole: Nee! Ik kom op voor de mensheid”

“certificaatcontrole:-nee!-ik-kom-op-voor-de-mensheid”

20-12-21 04: 30: 00,

“Certificaatcontrole: Nee! Ik kom op voor de mensheid”

Gepubliceerd op 20. December 2021 door MB.

“17eens kwam de politie mij opzoeken”, verklaarde Caterina Gaudiano in een interview met Stricker TV in november (wij berichtten). 17 politiecontroles na de invoering van het verplichte certificaat in september en Gaudiano had geweigerd “de QR-code van mijn gasten te scannen”, zoals zij het uitdrukt.

De restauranthoudster uit Ottenbach in het kanton Zürich verzette zich hardnekkig tegen de maatregelen. Helaas zonder succes: haar restaurant werd begin november uiteindelijk met geweld gesloten. “Ik ben thuis sinds 5 november. Toen de politie die dag naar mijn restaurant kwam,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: