China is geen probleem dat westerlingen moeten oplossen: Aantekeningen Van De Rand Van De Verhalende Matrix

china-is-geen-probleem-dat-westerlingen-moeten-oplossen:-aantekeningen-van-de-rand-van-de-verhalende-matrix

20-12-21 12: 35: 00,

Luister naar een lezing van dit artikel:

Ze zetten je in de gevangenis voor stelen van je werkgever, maar niet van je werknemers. Ze zullen je opsluiten voor klokkenluiden over burgerdodende drone-aanvallen, maar niet voor het doden van burgers met drones. Ze zullen je opsluiten voor handel met voorkennis, tenzij je het openlijk doet in het Amerikaanse Congres.

Het grootste verschil tussen Hollywood verhalen over kwaadaardige psychopaten die de wereld proberen te veroveren en het echte leven is dat in het echte leven de psychopaten er al lang in geslaagd zijn.

Vroeger was ik kwaad dat de VS met honderden militaire bases rond de planeet cirkelde en miljoenen mensen afslachtte in imperialistische oorlogen en elke natie vernietigde die ongehoorzaam was, maar toen vertelde iemand me dat China dingen in Afrika bouwt die duidelijk veel erger zijn.

Ze hebben net een paar burgers gedood met een drone.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: