Covid is vooral een politiek virus

covid-is-vooral-een-politiek-virus

20-12-21 04:00:00,

Langzamerhand dringt het bij voor- en tegenstanders van ‘de prik’ door: dit Covid-virus is naast een matig virus vooral een politiek project. Na jaren op de tanden bijten vond de ‘intellectuele elite’, of zoals Catherine Austin Fitts het noemt ‘Mr. Global’, het genoeg: de wereldbevolking moet onder controle worden gebracht: ze wordt te omvangrijk, vernietigt de aarde en de verwachte onvrede over het einde van het huidige financiële stelsel zal tot nieuwe opstanden leiden. Tijd voor een Nieuw Normaal oordeelden zij, en wel ‘Ons Normaal’.

Afbeelding van WikiImages

Welkom in de leugenachtig wereld van het Nieuwe Normaal

De critici wisten het al: die QR-code ging op 1 november 2021, ofschoon toegezegd, niet weg; sterker de werking ervan werd uitgebreid en een nieuwe einddatum werd niet genoemd.
Welkom in de leugenachtige wereld van het Nieuwe Normaal. De leugens liggen inmiddels hoog opgestapeld. We moesten even de curve ‘platslaan’. De zorg moest ontlast worden, maar er kwam geen cent bij, want ‘niet nodig’. We moesten de ouderen en kwetsbaren beschermen, maar de overheid haalde de werkzame (off-label) medicaties direct bij aanvang van het virus van de markt. Gevolg talrijke doden die niet op het ‘vaccin’ konden wachten.

De ‘vaccins’, experimenteel en met tijdelijke goedkeuring op de markt gebracht, zouden nooit verplicht worden, noch worden opgedrongen. Nee, zei de minister, mensen moeten niet eens het gevoel krijgen dat het ze opgedrongen wordt. Met de natuurlijke immuniteit van velen zou in eerste instantie het virus kunnen worden bestreden.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: