De regering erkent de natuurlijke immuniteit niet, zegt de arts

de-regering-erkent-de-natuurlijke-immuniteit-niet,-zegt-de-arts

20-12-21 02: 34: 00,

Dr. Marty Makary, een volksgezondheidsonderzoeker aan de Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health, beschuldigde dinsdag overheidsfunctionarissen van het beoefenen van “moderne McCarthyisme” tegen iedereen die suggereert dat jonge gezonde mensen, vooral degenen die hersteld zijn van COVID, geen booster shots nodig hebben.

Dr. Marty Makary beschuldigde dinsdag ambtenaren van volksgezondheid van “moderne McCarthyisme,” en het publiceren van studies die niet waardig zijn voor “een 7e klas wetenschappelijk experiment.”

De volksgezondheidsonderzoeker en professor aan de Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health vertelde leden van het House Select Committee on the Coronavirus Crisis dat sommige COVID beleidsmaatregelen “te extreem en te rigide zijn geworden en niet langer worden gedreven door klinische gegevens.”

Dr. Marty Makary accused public health officials of 'modern-day McCarthyism,' and publishing studies not worthy of 'a 7th-grade science experiment.'Makary richtte zich op natuurlijke immuniteit en COVID booster shots voor tieners. Hij bekritiseerde de haast van de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) om boosters voor 16- en 17-jarigen te promoten, gebaseerd op laboratoriumexperimenten die suggereren dat boosters het antilichaamniveau tegen Omicron verhogen.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: