Duitse minister van Volksgezondheid roept op tot onmiddellijke gedwongen vaccinatie van de hele bevolking

duitse-minister-van-volksgezondheid-roept-op-tot-onmiddellijke-gedwongen-vaccinatie-van-de-hele-bevolking

20-12-21 02:21:00, De Duitse minister van Volksgezondheid Karl Lauterbach heeft opgeroepen om de COVID-vaccinatie onmiddellijk verplicht te stellen voor de hele Duitse bevolking.

Zoals Der Spiegel meldt: “Federaal minister van Volksgezondheid Karl Lauterbach (SPD) vreest dat het aantal besmettingen sterk zal stijgen door de nieuwe Omicron-virusvariant. “Ik ga uit van een massale vijfde golf,” zei Lauterbach bij een bezoek aan een vaccinatiecentrum in Hannover, bericht Newswars.com.

Lauterbach verklaarde verder: “We moeten ervan uitgaan dat de golf van omicronen die ons te wachten staat, en die we volgens mij niet kunnen voorkomen, een enorme uitdaging zal zijn voor onze ziekenhuizen, voor onze intensive care-afdelingen, maar ook voor de samenleving als geheel.”

De minister van Volksgezondheid beweerde verder dat Omicron niet “onder controle” kan worden gekregen met een dubbele vaccinatie alleen.

“We moeten ons geen vals gevoel van veiligheid geven”, zei hij, en hij drong erop aan dat er een “massale boostercampagne” nodig is “waarbij meerdere miljoenen mensen per week worden geboost”.

Lauterbach voegde eraan toe dat hij van plan is om “met alle middelen” te proberen de vaccins verplicht te stellen.

Lauterbach voegde er verder aan toe: “Omicron zal niet de laatste variant zijn en we moeten ‘polyvariante’ vaccins ontwikkelen”, wat jaren kan duren.

– Disclose.tv (@disclosetv) 19 december 2021

De opmerkingen komen een week nadat de opvolger van Angela Merkel in Duitsland verklaarde dat er “geen rode lijnen” zouden zijn in de strijd tegen de huidige golf van COVID, waarvan zij verklaarde dat deze werd aangewakkerd door ongevaccineerde burgers.

De nieuwe bondskanselier Olaf Scholz verklaarde dat hij voorstander is van vaccinatieverplichtingen in heel Duitsland, waarbij hij opmerkte dat hij van plan is “voor verplichte vaccinatie te stemmen, omdat dit wettelijk is toegestaan en moreel juist is”.

Scholz heeft eerder gezegd dat hij al in februari verplichte vaccinatie tegen het coronavirus voor alle Duitsers wil invoeren, volgens bronnen die dicht bij hem staan.

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven. COVID-19 VACCIN DOSSIER

De oorlog tegen de ‘Ongevaccineerden’ is een wanhopige poging om de controlegroep te demoniseren en te vernietigen

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: