Een lezenswaardige brief over de campagne tegen Lisa Fitz

een-lezenswaardige-brief-over-de-campagne-tegen-lisa-fitz

20-12-21 12: 02: 00,

Dit weekend hebben de media weer eens uit alle macht geschoten tegen iemand die hun monopolie op interpretatie weigert. Deze keer was het de beurt aan cabaretière Lisa Fitz, die het aandurfde om zich op het podium kritisch uit te laten over de politiek in Corona en de heersende verhalen over Corona. Onze lezer Mario Simeunovic heeft geprobeerd de verontwaardiging te classificeren en wijst er gelukkig ook op dat er onderwerpen zijn waar mediaverontwaardiging veel meer op zijn plaats zou zijn.

Geachte redactie,

in het geval van Lisa Fitz is het waarschijnlijk meer een geval van censuur van een ongewenste meningsuiting. Wat de beweerde 5e 000 vaccinatiedoden betreft, is het moeilijk te bewijzen of het aantal overdreven of onderschat is en kan dus worden gezegd dat het om een onjuiste feitelijke bewering gaat. Het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) publiceert maandelijks cijfers over afzonderlijke vaccins waarvoor een vergunning is verleend. Ze zijn toegankelijk op de volgende pagina.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: