Israël’s Ministerie van Gezondheid bang voor Dr. Robert Malone’s impact op Israëlische ouders

israel’s-ministerie-van-gezondheid-bang-voor-dr.-robert-malone’s-impact-op-israelische-ouders

20-12-21 01:59:00,

Dr. Robert Malone staat bekend als een van de bedenkers van de mRNA-vaccintechnologie waarop sommige van de covid-19 vaccins zijn gebaseerd. Zijn naam is hier op het patent te zien. Het Pfizer-vaccin, dat in Israël wordt gebruikt, is ook gebaseerd op deze mRNA-vaccin technologie, schrijft Israelunwired.com.

Hoewel Dr. Malone het vaccin zelf heeft genomen, is hij er nu fel tegen gekant. Onlangs heeft hij een boodschap naar buiten gebracht waarin hij ouders waarschuwt tegen het toedienen van het vaccin aan kinderen. Dr. Malone’s video en geschreven boodschap zijn hieronder te zien.

Het lijkt erop dat de waarschuwingen van Dr. Robert Malone over de prik voor kinderen viraal zijn gegaan in Israël en dat het Israëlische Ministerie van Volksgezondheid zo bezorgd is dat het een hele lange “debunking Dr. Malone” post op facebook heeft geplaatst.

Terwijl de post van het Ministerie van Volksgezondheid probeert hem in diskrediet te brengen, wijst een grote meerderheid van de commentaren van het publiek erop dat het Ministerie van Volksgezondheid liegt tegen het publiek.

Facebook-post van het Israëlische Ministerie van Volksgezondheid

De Facebook-post in het Nederlands vertaald:

Zeer belangrijk om te delen!

In de afgelopen dagen is een video met valse informatie viraal geworden, door een man genaamd Robert Malone, die leugens en onwaarheden heeft verspreid sinds het begin van de pandemie. Om te voorkomen dat u of uw dierbaren vallen voor de ongegronde samenzweringen, laten we de “nep” uit elkaar halen en de echte wetenschappelijke informatie delen. Erg lang, maar belangrijk om te lezen

Hij heeft het mRNA niet uitgevonden, niet de technologie die gebruikt wordt in het coronavaccin en verspreidt al sinds het begin van de pandemie nepnieuws.

Een van de meest prominente promotors van nepnieuws tijdens het coronatijdperk is Robert Malone, die zichzelf voorstelt als de ontdekker van het mRNA, of de uitvinder van de technologie achter het mRNA-vaccin. We zullen hier uiteindelijk op terugkomen, maar laten we beginnen met de argumenten die hij aanvoert in zijn nieuwe virale video.

Het spike-eiwit dat wordt geïnjecteerd is giftig – nep!

Wat wordt geïnjecteerd is een segment RNA dat codeert voor de aanmaak van het virale spike-eiwit – hetzelfde eiwit dat verantwoordelijk is voor de besmettelijke eigenschappen van het virus.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: