Moedig de confrontatie aangaan met de vijanden van de mensheid. Samen de Rubicon oversteken

moedig-de-confrontatie-aangaan-met-de-vijanden-van-de-mensheid.-samen-de-rubicon-oversteken

20-12-21 03: 25: 00,

Toen Julius Caesar in 49 v. Chr. na enige aarzeling het riviertje de Rubicon overstak, zette hij een beslissende en onomkeerbare stap tegen zijn tegenstanders in Rome. “Ga daarheen,” zou hij hebben uitgeroepen, “waar het teken van de goden en het ongelijk van de vijand roept. De teerling is geworpen.” (1) “Het teken van de goden” was een figuur die aan hem verscheen en voor hem de rivier overstak onder het geluid van trompetten.

Zouden de medeburgers die vrij van geest zijn en alle schroom hebben afgeworpen niet het moedige voorbeeld van Caesar moeten volgen en samen de Rubicon oversteken?

Dat wil zeggen, moedig de confrontatie aangaan met de vijanden van de mensheid en tegen hen in opstand komen, want door lang aarzelen wordt het kwaad steeds sterker. Elke verdere misdadige aanval op de mensheid door de duivelse “elite” moet worden verijdeld met burgerlijke ongehoorzaamheid en verdere geweldloze activiteiten.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: