NZZ: Zitten we voor altijd vast in de pandemie? En waarom ben ik zo moe? Verslag van de isolatie

20-12-21 03: 40: 00, Ernstige bijwerkingen van de vaccinatie zijn in Zwitserland 2021 toegenomen met een factor 207

Volgens Swissmedic 178 zijn er sinds het begin van de vaccinatiecampagne mensen overleden na de mRNA-injecties. Volgens het bulletin van de Zwitserse regelgevende instantie Swissmedic van 17. December 2021, zijn sindsdien ernstige bijwerkingen gemeld 3927. Ter vergelijking: 2019, in de laatste periode met betrouwbare vergelijkende cijfers registreerde Swissmedic “77 medisch belangrijk (…)

” gedurende het hele jaar Lees meer

Rolmodel Denemarken? Pak slaag Zweden? “Vaccinatie rolmodel”? Ondanks een zeer hoge vaccinatiegraad heeft Denemarken momenteel aanzienlijk meer Coronagevallen per dag dan Zwitserland. De situatie is heel anders in het naburige Zweden met zijn liberale koers. Hier is het aantal gevallen tot nu toe laag. “Baken in pandemiebeheersing”! Maandenlang werd Denemarken herhaaldelijk beschreven als een rolmodel, vooral door Duitse en Oostenrijkse autoriteiten.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: